TopCan garázskapuk

A kiválasztott szélesség után a fehér, aranytölgy, dió és antracit színeket érheti el, növekvő magasságban! 

TopCan garázskapuink 5500 mm szélességig és 2250 mm magasságig választhatók. 

Kizárólag torzió rugós kivitelben, minden kiegészítővel felszerelve.

TopCan garázskapujainkról


GARÁZSKAPU ALKATRÉSZ SZETT TARTALMA

A panel 40 mm vastag garázskapu panel. Ujjbecsípődés ellen védett.

Lakossági Canimex függőleges és vízszintes vasalat.

Szerelvénydoboz: A görgőket, zsanérokat és drótköteleket tartalmaz, valamint a hozzátartozó csavarokat, gyűrűket, dűbel csomag, függesztőszett, szerelővas, hátsó összekötő.

Lakossági torzió rugó szett a kapu méretére és tömegére számolva.

Képes telepítési útmutató.

Motor garázskapujához a kényelmes mozgatásához.

Motor PAX II Milner Tore 800 N kapunyitó motor szett. A szett tartalma: 1db motor, motorsín, 2db távirányító.

Garázskapuink magyarországi szervízhálózattal biztosítottak.

Garancia a panelek felületére 5 év, a sínek rozsdásodására 5 év.

Motor garanciája 1 év.

Információk

Intertor TopCan garázskapuink azt a célt szolgálják, amikor az Ügyfél már rendelkezik teljes műszaki megoldással. Készen van a garázskapu nyílása. Ebben az esetben az Intertor TopCan garázskapu kiváló megoldás, mert készre gyártott minőségi garázskaput kap. Válassza könnyen szerelhető garázskapunkat, amit akár saját maga is telepíthet. A kapujainkat a gyártás előtt, jól bejáratott módon mérnökök megtervezték. A pontatlanságokat az idők során kijavítottuk.

A garázskapu szett az opcionális kiegészítőket kérem keresse az alkatrészek között, függesztő elemek, szükségkioldó és hátsó összekötő.

Ezeket TARTALMAZZA, mert minden esetben szükségesek. A használatuk fontossága függ a szerelési helyszíntől!

Garázsapuink alapanyaga a legkiválóbb és egyszerű elemekből állnak: Olaszországból importált panelekből, és kiválóan működő motorjainkról. Galvanizált acélból készültek a sínszerkezetek. Paneljein szendvics szerkezetű 40 mm vastag poliuretán hőszigetelésből és az azokat közrefogó 0,5 mm vastag acéllemezből készül. A poliuretán freonmentes és nem tartalmaz ózonkárosító anyagokat. Hőszigetelés és légzárás: a paneljeinkben lévő acéllemezek egymással nem érintkeznek, így azok találkozásánál hő híd nem keletkezhet. Összetételének és kialakításának köszönhetően azok hő áteresztési tényezője a felületre vetítve 0, 5 W/m2K. A poliuretán zárt cellás anyagának, ill. a panelek összeillesztéseit és alját megfelelően tömítő profilnak köszönhetően azok kiválóan ellenállnak a pornak, párának, parazitáknak továbbá elzárja a nedvesség útját is. A paneleket közrefogó galvanizált acéllemez két rétegben festett. Az első réteg egy speciális alapfesték, a második réteg a poliészter fedőfesték. A kínálatunkban szerepel fehér, aranytölgy, dió és antracit színek. Fontos, hogy kapunk külalakja közelről is minőségi látványt nyújtson, így a színes kapuk modern sima felületűek. Faerezett felületben a népszerű fehér garázskapu érhető el. Ipari paneljeink pedig stukkó mintával kaphatóak. Sínszerkezetünk hidegen sajtolt, galvanizált acél, teljes hosszában szögvas erősítéssel. A kis felső szerelési helyigény miatt a vízszintes sínszerkezeteink dupla kialakításúak. A gyors beépíthetőség céljából szerelési útmutatót biztosítunk.

Felületkezelés és színek: A paneleket közrefogó galvanizált acéllemez két rétegben festett. Az első réteg egy speciális alapfesték, a második réteg a poliészter fedőfesték. A kínálatunkban szereplő fehér, aranytölgy, mahagóni és dió színeken. A festésen túl fontos tényező a panel mintázata, amely jelen kínálatunk szerint lehet széles bordás. Fontos, hogy kapunk külalakja közelről is minőségi látványt nyújtson, így a sima felületen túl paneljeink, bőr vagy faerezetes, ipari paneljeink pedig stukkó mintával kaphatóak. Sínszerkezetünk hidegen sajtolt, galvanizált acél, teljes hosszában szögvas erősítéssel. A kis felső szerelési helyigény miatt a vízszintes sínszerkezeteink dupla kialakításúak. A gyors beépíthetőség céljából mindezek előszerelten, furatokkal együtt kerülnek szakembereink kezébe a felszerelés során.

A garázskapuinkat papír csomagolásban adjuk át Ügyfeleinknek. A kapuk végzárói, elegáns fehér színűek. Görgőtarói horganyzott színűek. Könnyen tisztíthatók, ha szükséges. Az összes használt garázskapu panel lakossági garázskapuknál ujjbecsípődés ellen védett. Ujjbecsípődés védelem - Kapunk felépítménye különböző elemek, un. szekciók egymásra épülésével készül. Ezek találkozásainak egymás ívét követőnek kell lenniük. Ezáltal fizikai határt állítunk gyermekeink sérülésének, elérve azt, hogy nem csupán a szülők figyelmével, hanem kapunk berendezéseivel is hozzájáruljunk a kényelem kompromisszum nélküli élvezéséhez.

Nem kötelező, de ajánlott kiegészítők plusz perforált szerelővas, szerelőkapocs, vészkioldó. Ezek az ezközök megkönnyíthetik a beszerelést, vagy éppen nélkülözhetetlenek, ezért ajánljuk a választáskor.

Fontos tudni, hogy a színes kapuk esetében 4500 mm. felett kötelező elem a merevítő borda, amely a garázskapu belső felén helyezkedik el. Azt gátolja meg, hogy az erős napsugárzás a garázskapu paneljét erősen meghajlítsa.