3000 széles Olux kapuk

A garázskapujához válasszon kiegészítőket!


Variáció kiválasztása:

247 800 Ft-tól

Kiegészítők

Termékleírás OLUX Magyar vasalatos lapraszerelt garázskapu alkatrészekről.

OLUX garázskapu alkatrész szettünk 3000mm. széles és 2470mm. magasságig lakossági, oldalhúzórugós szettben érhető el akciós áron.

Jellemzői a rugalmas beépíthetőség céljából mindezek furat nélkül, változtatható méretben kerülnek forgalomba. Az Olux garázskapu alkatrész szettel az a célunk, hogy bárki könnyedén építhessen magának garázskaput a beszerelési útmutató segítségével. Valamint, ha még nincs készen a helyszín, akkor egyszerűen lehet a garázskaput és a garázsnyílást összehangolni. Azért lehetséges, mert kis mértékben a garázskapu alkatrész szett átméretezhető, az Ön igényének megfelelően. Az Olux garázskapu védőfóliával ellátottak, a sérülés, karcolás megakadályozása érdekében, beszereléskor kell eltávolítani. A garázskapuinkat papír csomagolásban adjuk át Ügyfeleinknek. A kapuk végzárói, zsanérjai, görgőtartói galvanizált színűek. Könnyen tisztíthatók, ha szükséges.

GARÁZSKAPU ALKATRÉSZ SZETT TARTALMA

Fehér faerezett, 40 mm vastag garázskapu panel. Ujjbecsípődés ellen védett.

Lakossági magyar függőleges és vízszintes vasalat.

Szerelvénydoboz: A görgőket, zsanérokat és drótköteleket tartalmaz, valamint a hozzátartozó csavarokat, gyűrűket.

Lakossági húzó rugó szett a kapu méretére és tömegére számolva.

Függesztéshez 1 db 3 méteres perforált szerelővas.

Képes telepítési útmutató.

Rendeljen motort is garázskapujához a kényelmes mozgatásához.

Motor PAX II Milnertor 800 N kapunyitó motor szett. A szett tartalma: 1db motor, motorsín, rögzítőcsavarok, 2db távirányító.

Garázskapuink magyarországi szervízhálózattal biztosítottak.

Garancia a panelek felületére 5 év, a sínek rozsdásodására 5 év.

Motor garanciája 1 év.

Információk

OLUX garázskapuink azt a célt szolgálják, amikor az Ügyfél még nem rendelkezik teljes műszaki megoldással. Arra gondol, hogy akár változhat a garázskapu nyílása. Ebben az esetben az OLUX garázskapu kiváló megoldás, mert a szerkezeti összeállítása miatt könnyedén változtatható kis mértékben a mérete. Méretre igazitás során a valóságos átjárási mérethez képest 2-3 cm-el szélesebbre kell vágni a garázskapu panelt! Válassza könnyen szerelhető garázskapunkat, amit akár saját maga is telepíthet. A kapujainkat a gyártás előtt, jól bejáratott módon mérnökök megtervezték. A pontatlanságokat az idők során kijavítottuk.

A garázskapu szett az opcionális kiegészítőket kérem keresse az alkatrészek között, fogantyú, függesztő elemek, szükségkioldó és hátsó összekötő. Ezeket NEM TARTALMAZZA, mert nem minden esetben szükségesek. A használatuk fontossága függ a szerelési helyszíntől!

Garázsapuink alapanyaga a legkiválóbb és egyszerű elemekből állnak: Olaszországból importált panelekből, és kiválóan működő motorjainkról. Galvanizált acélból készültek a sínszerkezetek. Paneljein szendvics szerkezetű 40 mm vastag poliuretán hőszigetelésből és az azokat közrefogó 0,5 mm vastag acéllemezből készül. A poliuretán freonmentes és nem tartalmaz ózonkárosító anyagokat. Hőszigetelés és légzárás: a paneljeinkben lévő acéllemezek egymással nem érintkeznek, így azok találkozásánál hő híd nem keletkezhet. Összetételének és kialakításának köszönhetően azok hő áteresztési tényezője a felületre vetítve 0, 5 W/m2K. A poliuretán zárt cellás anyagának, ill. a panelek összeillesztéseit és alját megfelelően tömítő profilnak köszönhetően azok kiválóan ellenállnak a pornak, párának, parazitáknak továbbá elzárja a nedvesség útját is. A paneleket közrefogó galvanizált acéllemez két rétegben festett. Az első réteg egy speciális alapfesték, a második réteg a poliészter fedőfesték. A kínálatunkban szerepel fehér, aranytölgy, dió és antracit színek. Fontos, hogy kapunk külalakja közelről is minőségi látványt nyújtson, így a színes kapuk modern sima felületűek. Faerezett felületben a népszerű fehér garázskapu érhető el. Sínszerkezetünk hidegen sajtolt, galvanizált acél, teljes hosszában szögvas erősítéssel. A kis felső szerelési helyigény miatt a vízszintes sínszerkezeteink dupla kialakításúak. A gyors beépíthetőség céljából szerelési útmutatót biztosítunk.

Felületkezelés és színek: A paneleket közrefogó galvanizált acéllemez két rétegben festett. Az első réteg egy speciális alapfesték, a második réteg a poliészter fedőfesték. A kínálatunkban szereplő fehér, antracit, aranytölgy, és dió színeken. A festésen túl fontos tényező a panel mintázata, amely jelen kínálatunk szerint lehet széles bordás. Fontos, hogy kapunk külalakja közelről is minőségi látványt nyújtson, így a sima felületen túl paneljeink, bőr vagy faerezetes mintával kaphatóak. Sínszerkezetünk hidegen sajtolt, galvanizált acél, teljes hosszában szögvas erősítéssel. A kis felső szerelési helyigény miatt a vízszintes sínszerkezeteink duplakialakításúak. A rugalmas beépíthetőség céljából mindezek furat nélkül, változtatható méretben kerülnek forgalomba.

Az összes használt garázskapu panel lakossági garázskapuknál ujjbecsípődés ellen védett. Ujjbecsípődés védelem - Kapunk felépítménye különböző elemek, un. szekciók egymásra épülésével készül. Ezek találkozásainak egymás ívét követőnek kell lenniük. Ezáltal fizikai határt állítunk gyermekeink sérülésének, elérve azt, hogy nem csupán a szülők figyelmével, hanem kapunk berendezéseivel is hozzájáruljunk a kényelem kompromisszum nélküli élvezéséhez

Nem kötelező, de ajánlott kiegészítők a perforált szerelővas, szerelőkapocs, hátsó összekötő, vészkioldó. Ezek az ezközök megkönnyíthetik a beszerelést, vagy éppen nélkülözhetetlenek, ezért ajánljuk a választáskor.

Alapszett motorral
Alapszett motorral
Alapszett kézizárral
Alapszett kézizárral