3000 széles Olux Plusz kapuk

A szett tartalmazza:

- Kapuszett, méretre gyártva

- Végzárókkal, furatokkal ellátva

- 4 oldalt gumitömítéssel ellátva

- Rugó és kötélszett

- Szerelvény csavarcsomag.

Ajánlott további fontos kiegészítők (Kattintásra a terméket azonnal eléri):

- 800N motorszett

- Szerelővas vagy szerelőkapocs

- Dübel-csavar csomag

- Hátsó összekötő

További kiegészítők ide kattitva tekinthetők meg, a garázskapuk felsorolása után.

Szállítási díj , a termék árán felül, előre egyeztetett díjszabás alapján . 

Variáció kiválasztása:

274 500 Ft-tól

Termékleírás Olux Plusz Magyar vasalatos készre gyártott garázskapuról.

Olux Plusz garázskapu alkatrész szettünk 4000mm. széles és 2470mm. magasságig lakossági, oldalhúzórugós szettben érhető el akciós áron.

Jellemzői a rugalmas beépíthetőség céljából mindezek előre fúrt lyukakkal, változtatható méretben kerülnek forgalomba. Az Olux Plusz garázskapu alkatrész szettel az a célunk, hogy bárki könnyedén építhessen magának garázskaput a beszerelési útmutató segítségével. Valamint, ha még nincs készen a helyszín, akkor egyszerűen lehet a garázskaput és a garázsnyílást összehangolni. Azért lehetséges, mert kis mértékben a garázskapu alkatrész szett átméretezhető, az Ön igényének megfelelően. Az Olux Plusz garázskapu védőfóliával ellátottak, a sérülés, karcolás megakadályozása érdekében, beszereléskor kell eltávolítani. A garázskapuinkat papír csomagolásban adjuk át Ügyfeleinknek. A kapuk végzárói, zsanérjai, görgőtartói galvanizált színűek. Könnyen tisztíthatók, ha szükséges.

GARÁZSKAPU ALKATRÉSZ SZETT TARTALMA

40 mm vastag garázskapu panel. Ujjbecsípődés ellen védett.

Lakossági magyar függőleges és vízszintes vasalat.

Szerelvénydoboz: A görgőket, zsanérokat és drótköteleket tartalmaz, valamint a hozzátartozó csavarokat, gyűrűket.

Lakossági húzó rugó szett a kapu méretére és tömegére számolva.

Függesztéshez 1 db 3 méteres perforált szerelővas.

Képes telepítési útmutató.

Rendeljen motort is garázskapujához a kényelmes mozgatásához.

Motor PAX II Milnertor 800 N kapunyitó motor szett.

A szett tartalma: 1db motor, motorsín, rögzítőcsavarok, 2db távirányító.

Garázskapuink magyarországi szervízhálózattal biztosítottak.

Garancia a panelek felületére 5 év, a sínek rozsdásodására 5 év.

Motor garanciája 1 év.

Információk

Olux Plusz garázskapuink azt a célt szolgálják, amikor az Ügyfél még nem rendelkezik teljes műszaki megoldással. Arra gondol, hogy akár változhat a garázskapu nyílása. Ebben az esetben az Olux Plusz garázskapu kiváló megoldás, mert a szerkezeti összeállítása miatt könnyedén változtatható kis mértékben a mérete. Méretre igazitás során a valóságos átjárási mérethez képest 2-3 cm-el szélesebbre kell vágni a garázskapu panelt! Válassza könnyen szerelhető garázskapunkat, amit akár saját maga is telepíthet. A kapujainkat a gyártás előtt, jól bejáratott módon mérnökök megtervezték. A pontatlanságokat az idők során kijavítottuk. A garázskapu szett az opcionális kiegészítőket kérem keresse az alkatrészek között, fogantyú, függesztő elemek, szükségkioldó és hátsó összekötő. Ezeket NEM TARTALMAZZA, mert nem minden esetben szükségesek. A használatuk fontossága függ a szerelési helyszíntől! Garázsapuink alapanyaga a legkiválóbb és egyszerű elemekből állnak: Olaszországból importált panelekből, és kiválóan működő motorjainkról. Galvanizált acélból készültek a sínszerkezetek. Paneljein szendvics szerkezetű 40 mm vastag poliuretán hőszigetelésből és az azokat közrefogó 0,5 mm vastag acéllemezből készül. A poliuretán freonmentes és nem tartalmaz ózonkárosító anyagokat. Hőszigetelés és légzárás: a paneljeinkben lévő acéllemezek egymással nem érintkeznek, így azok találkozásánál hő híd nem keletkezhet. Összetételének és kialakításának köszönhetően azok hő áteresztési tényezője a felületre vetítve 0, 5 W/m2K. A poliuretán zárt cellás anyagának, ill. a panelek összeillesztéseit és alját megfelelően tömítő profilnak köszönhetően azok kiválóan ellenállnak a pornak, párának, parazitáknak továbbá elzárja a nedvesség útját is. A paneleket közrefogó galvanizált acéllemez két rétegben festett. Az első réteg egy speciális alapfesték, a második réteg a poliészter fedőfesték. A kínálatunkban szerepel fehér, aranytölgy, dió és antracit színek. Fontos, hogy kapunk külalakja közelről is minőségi látványt nyújtson, így a színes kapuk modern sima felületűek. Faerezett felületben a népszerű fehér garázskapu érhető el. Sínszerkezetünk hidegen sajtolt, galvanizált acél, teljes hosszában szögvas erősítéssel. A kis felső szerelési helyigény miatt a vízszintes sínszerkezeteink dupla kialakításúak. A gyors beépíthetőség céljából szerelési útmutatót biztosítunk. Az összes használt garázskapu panel lakossági garázskapuknál ujjbecsípődés ellen védett. Ujjbecsípődés védelem - Kapunk felépítménye különböző elemek, un. szekciók egymásra épülésével készül. Ezek találkozásainak egymás ívét követőnek kell lenniük. Ezáltal fizikai határt állítunk gyermekeink sérülésének, elérve azt, hogy nem csupán a szülők figyelmével, hanem kapunk berendezéseivel is hozzájáruljunk a kényelem kompromisszum nélküli élvezéséhez.

Nem kötelező, de ajánlott kiegészítők a perforált szerelővas, szerelőkapocs, hátsó összekötő, vészkioldó. Ezek az ezközök megkönnyíthetik a beszerelést, vagy éppen nélkülözhetetlenek, ezért ajánljuk a választáskor. 

Alapszett motorral
Alapszett motorral