Garázskapu gyártás , nagykereskedés. Gyári garanciával . Országos kiszállítás.


Teljes garázskapu és kiegészítő kínálatunk

Magunkról

Cégünk 15 éve foglalkozik szekcionált garázskapu értékesítéssel. A vállalkozást Ausztriából indítottuk, majd Magyarországra költözéskor lettünk magyar cég. Kezdetekben értékesítéssel és szereléssel foglalkoztunk, majd ez megváltozott szekcionált kapu gyártásra. Jelenleg elsődleges piacunk a magyar vásárlók. Nekik megfelelve a legjobbak kívánunk lenni a piacon. Rugalmasan, pontosan, gyorsan és jó minőségben szolgáljuk ki ügyfeleinket. A legjobb árat megtalálja nálunk a minőség arányában.

Termékeinkről

Komplett szekcionált garázskapu rendszer, minden tartozékával, lakossági felhasználásra. Európa egyik legszebb kapuját készítjük, amely technikailag magas minőségű. Doco International EXS és FS vasalatrendszerekkel, vagy magyar vasalattal. A magyar vasalat egyszerű, könnyen szerelhető, bejáratott modell. 

Kapujaink oldalhuzórugós, illetve torziórugós rendszerek. Minden vasalat horganyzott, erős, önhordó acélsín. Paneljeink egyenesen az olasz Marcegaglia gyártótól érkeznek. Mi is a szélesbordás modelleket használjuk az olasz cégpalettájából. Ezek a modellek a faerezett fehér, sima aranytölgy, dió és antracit. Minden panel festett felületet kapott. 

Motorjaink Pax II 800N, 1200N, vagy 1200+N. Motorsín 3300, 3600, 4200 mm hosszúságban érhető el, kevlár szíjjal.

Extrakénk kérhető személybejáró ajtó, műanyag ablak, aluminium keretes panoráma szekció, vészkioldó, számkódos beléptető, szellőző, távirányító.

Bővebb információk a termékválasztásakor tekinthetők meg!

Garázskapu.com webáruház

Szekcionált garázskapu gyártás, értékesítés, kiszállítás. Gyári garancia. Minőségi anyagokból, magyar termék. Országos kiszállítás.

Intertor Garázskapu Kft.

0036308124223

8793 Tekenye, Móri utca 35.

Nyitvatartás: 

H - CS, 8:00 - 16:30

P, 8:00 - 14:00

Adószám: 27727485-2-20

A feltüntetett árak 27% Áfát tartalmaznak.

A termékeknél megjelenített képek néhány esetben illusztrációk, a valóságtól kissé eltérhetnek.

A garázskapujaink műszaki tartalmát,nem hasonlítjuk össze más gyártó termékeivel.

Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk.

Cégünknél készpénzes, vagy azonnali átutalásos fizetésre is van lehetőség.

A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek.

Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk. 


Az általános szerződési feltételekről és minden más jogi és vásárlási vonatkozású kérdésről a Fogyasztóbarát információk oldal ad részletes tájékoztatást.