Olux fehér, aranytölgy, dió, antracit garázskapuk

Árajánlat kérés

Kérjük adja meg a következő adatokat: szélesség, magasság, szín, telefonszám.

3000 mm-től - 4000 mm széles kapujaink is elérhetők, itt kérjen árajánlatot! Maximális magasság 2470 mm.

Egyéb adatokat az üzenet mezőben tud megadni!


A kiválasztott szélesség után a fehér, aranytölgy, dió és antracit színeket érheti el, növekvő magasságban!

Kategóriák


Olux garázskapujainkról


Termékleírás Olux Plusz Magyar vasalatos készre gyártott garázskapuról.

Olux Plusz garázskapu alkatrész szettünk 4000mm. széles és 2470mm. magasságig lakossági, oldalhúzórugós szettben érhető el akciós áron.

Jellemzői a rugalmas beépíthetőség céljából mindezek előre fúrt lyukakkal, változtatható méretben kerülnek forgalomba. Az Olux Plusz garázskapu alkatrész szettel az a célunk, hogy bárki könnyedén építhessen magának garázskaput a beszerelési útmutató segítségével. Valamint, ha még nincs készen a helyszín, akkor egyszerűen lehet a garázskaput és a garázsnyílást összehangolni. Azért lehetséges, mert kis mértékben a garázskapu alkatrész szett átméretezhető, az Ön igényének megfelelően. Az Olux Plusz garázskapu védőfóliával ellátottak, a sérülés, karcolás megakadályozása érdekében, beszereléskor kell eltávolítani. A garázskapuinkat papír csomagolásban adjuk át Ügyfeleinknek. A kapuk végzárói, zsanérjai, görgőtartói galvanizált színűek. Könnyen tisztíthatók, ha szükséges.

GARÁZSKAPU ALKATRÉSZ SZETT TARTALMA

40 mm vastag garázskapu panel. Ujjbecsípődés ellen védett.

Lakossági magyar függőleges és vízszintes vasalat.

Szerelvénydoboz: A görgőket, zsanérokat és drótköteleket tartalmaz, valamint a hozzátartozó csavarokat, gyűrűket.

Lakossági húzó rugó szett a kapu méretére és tömegére számolva.

Függesztéshez 1 db 3 méteres perforált szerelővas.

Képes telepítési útmutató.

Rendeljen motort is garázskapujához a kényelmes mozgatásához.

Motor PAX II Milnertor 800 N kapunyitó motor szett.

A szett tartalma: 1db motor, motorsín, rögzítőcsavarok, 2db távirányító.

Garázskapuink magyarországi szervízhálózattal biztosítottak.

Garancia a panelek felületére 5 év, a sínek rozsdásodására 5 év.

Motor garanciája 1 év.

Információk

Olux Plusz garázskapuink azt a célt szolgálják, amikor az Ügyfél még nem rendelkezik teljes műszaki megoldással. Arra gondol, hogy akár változhat a garázskapu nyílása. Ebben az esetben az Olux Plusz garázskapu kiváló megoldás, mert a szerkezeti összeállítása miatt könnyedén változtatható kis mértékben a mérete. Méretre igazitás során a valóságos átjárási mérethez képest 2-3 cm-el szélesebbre kell vágni a garázskapu panelt! Válassza könnyen szerelhető garázskapunkat, amit akár saját maga is telepíthet. A kapujainkat a gyártás előtt, jól bejáratott módon mérnökök megtervezték. A pontatlanságokat az idők során kijavítottuk. A garázskapu szett az opcionális kiegészítőket kérem keresse az alkatrészek között, fogantyú, függesztő elemek, szükségkioldó és hátsó összekötő. Ezeket NEM TARTALMAZZA, mert nem minden esetben szükségesek. A használatuk fontossága függ a szerelési helyszíntől! Garázsapuink alapanyaga a legkiválóbb és egyszerű elemekből állnak: Olaszországból importált panelekből, és kiválóan működő motorjainkról. Galvanizált acélból készültek a sínszerkezetek. Paneljein szendvics szerkezetű 40 mm vastag poliuretán hőszigetelésből és az azokat közrefogó 0,5 mm vastag acéllemezből készül. A poliuretán freonmentes és nem tartalmaz ózonkárosító anyagokat. Hőszigetelés és légzárás: a paneljeinkben lévő acéllemezek egymással nem érintkeznek, így azok találkozásánál hő híd nem keletkezhet. Összetételének és kialakításának köszönhetően azok hő áteresztési tényezője a felületre vetítve 0, 5 W/m2K. A poliuretán zárt cellás anyagának, ill. a panelek összeillesztéseit és alját megfelelően tömítő profilnak köszönhetően azok kiválóan ellenállnak a pornak, párának, parazitáknak továbbá elzárja a nedvesség útját is. A paneleket közrefogó galvanizált acéllemez két rétegben festett. Az első réteg egy speciális alapfesték, a második réteg a poliészter fedőfesték. A kínálatunkban szerepel fehér, aranytölgy, dió és antracit színek. Fontos, hogy kapunk külalakja közelről is minőségi látványt nyújtson, így a színes kapuk modern sima felületűek. Faerezett felületben a népszerű fehér garázskapu érhető el. Sínszerkezetünk hidegen sajtolt, galvanizált acél, teljes hosszában szögvas erősítéssel. A kis felső szerelési helyigény miatt a vízszintes sínszerkezeteink dupla kialakításúak. A gyors beépíthetőség céljából szerelési útmutatót biztosítunk. Az összes használt garázskapu panel lakossági garázskapuknál ujjbecsípődés ellen védett. Ujjbecsípődés védelem - Kapunk felépítménye különböző elemek, un. szekciók egymásra épülésével készül. Ezek találkozásainak egymás ívét követőnek kell lenniük. Ezáltal fizikai határt állítunk gyermekeink sérülésének, elérve azt, hogy nem csupán a szülők figyelmével, hanem kapunk berendezéseivel is hozzájáruljunk a kényelem kompromisszum nélküli élvezéséhez.

Nem kötelező, de ajánlott kiegészítők a perforált szerelővas, szerelőkapocs, hátsó összekötő, vészkioldó. Ezek az ezközök megkönnyíthetik a beszerelést, vagy éppen nélkülözhetetlenek, ezért ajánljuk a választáskor.

Alapszett motorral
Alapszett motorral
Alapszett tolózárral
Alapszett tolózárral