Intertor DOCO fehér, aranytölgy, dió, antracit garázskapuk

Árajánlat kérés

Kérjük adja meg a következő adatokat: szélesség, magasság, szín, telefonszám.

Egyéb adatokat az üzenet mezőben tud megadni!


A kiválasztott szélesség után a fehér, aranytölgy, dió és antracit színeket érheti el, növekvő magasságban!


Intertor DOCO garázskapujainkról


Tájékoztató Intertor DOCO vasalatos garázskapukhoz.

GARÁZSKAPU ALKATRÉSZ SZETT TARTALMA

A panel 40 mm vastag garázskapu panel. Ujjbecsípődés ellen védett.

Lakossági Holland DOCO függőleges és vízszintes vasalat.

Szerelvénydoboz: A görgőket, zsanérokat és drótköteleket tartalmaz, valamint a hozzátartozó csavarokat, gyűrűket.

Lakossági húzó rugó vagy torzió rugó szett a kapu méretére és tömegére számolva.

Képes telepítési útmutató.

Rendeljen motort is garázskapujához a kényelmes mozgatásához.

Motor PAX II Milner Tore 800 N kapunyitó motor szett. A szett tartalma: 1db motor, motorsín, 2db távirányító.

Garázskapuink magyarországi szervízhálózattal biztosítottak.

Garancia a panelek felületére 5 év, a sínek rozsdásodására 5 év.

Motor garanciája 1 év.

Információk

Intertor DOCO garázskapuink azt a célt szolgálják, amikor az Ügyfél már rendelkezik teljes műszaki megoldással. Készen van a garázskapu nyílása. Ebben az esetben az Intertor DOCO garázskapu kiváló megoldás, mert készre gyártott minőségi garázskaput kap. Válassza könnyen szerelhető garázskapunkat, amit akár saját maga is telepíthet. A kapujainkat a gyártás előtt, jól bejáratott módon mérnökök megtervezték. A pontatlanságokat az idők során kijavítottuk.

A garázskapu szett az opcionális kiegészítőket kérem keresse az alkatrészek között, fogantyú, függesztő elemek, szükségkioldó és hátsó összekötő. Ezeket NEM TARTALMAZZA, mert nem minden esetben szükségesek. A használatuk fontossága függ a szerelési helyszíntől!

Garázsapuink alapanyaga a legkiválóbb és egyszerű elemekből állnak: Olaszországból importált panelekből, és kiválóan működő motorjainkról. Galvanizált acélból készültek a sínszerkezetek. Paneljein szendvics szerkezetű 40 mm vastag poliuretán hőszigetelésből és az azokat közrefogó 0,5 mm vastag acéllemezből készül. A poliuretán freonmentes és nem tartalmaz ózonkárosító anyagokat. Hőszigetelés és légzárás: a paneljeinkben lévő acéllemezek egymással nem érintkeznek, így azok találkozásánál hő híd nem keletkezhet. Összetételének és kialakításának köszönhetően azok hő áteresztési tényezője a felületre vetítve 0, 5 W/m2K. A poliuretán zárt cellás anyagának, ill. a panelek összeillesztéseit és alját megfelelően tömítő profilnak köszönhetően azok kiválóan ellenállnak a pornak, párának, parazitáknak továbbá elzárja a nedvesség útját is. A paneleket közrefogó galvanizált acéllemez két rétegben festett. Az első réteg egy speciális alapfesték, a második réteg a poliészter fedőfesték. A kínálatunkban szerepel fehér, aranytölgy, dió, és antracit színek. Fontos, hogy kapunk külalakja közelről is minőségi látványt nyújtson, így a színes kapuk modern sima felületűek. Faerezett felületben a népszerű fehér garázskapu érhető el. Ipari paneljeink pedig stukkó mintával kaphatóak. Sínszerkezetünk hidegen sajtolt, galvanizált acél, teljes hosszában szögvas erősítéssel. A kis felső szerelési helyigény miatt a vízszintes sínszerkezeteink dupla kialakításúak. A gyors beépíthetőség céljából szerelési útmutatót biztosítunk.

Felületkezelés és színek: A paneleket közrefogó galvanizált acéllemez két rétegben festett. Az első réteg egy speciális alapfesték, a második réteg a poliészter fedőfesték. A kínálatunkban szereplő fehér, aranytölgy, mahagóni és dió színeken. A festésen túl fontos tényező a panel mintázata, amely jelen kínálatunk szerint lehet széles bordás. Fontos, hogy kapunk külalakja közelről is minőségi látványt nyújtson, így a sima felületen túl paneljeink faerezetes, ipari paneljeink pedig stukkó mintával kaphatóak. Sínszerkezetünk hidegen sajtolt, galvanizált acél, teljes hosszában szögvas erősítéssel. A kis felső szerelési helyigény miatt a vízszintes sínszerkezeteink dupla kialakításúak. A gyors beépíthetőség céljából mindezek előszerelten, furatokkal együtt kerülnek szakembereink kezébe a felszerelés során.

A garázskapuinkat papír csomagolásban adjuk át Ügyfeleinknek. A kapuk végzárói, zsanérjai, görgőtartói elegáns fehér színűek. Könnyen tisztíthatók, ha szükséges. Az összes használt garázskapu panel lakossági garázskapuknál ujjbecsípődés ellen védett. Ujjbecsípődés védelem - Kapunk felépítménye különböző elemek, un. szekciók egymásra épülésével készül. Ezek találkozásainak egymás ívét követőnek kell lenniük. Ezáltal fizikai határt állítunk gyermekeink sérülésének, elérve azt, hogy nem csupán a szülők figyelmével, hanem kapunk berendezéseivel is hozzájáruljunk a kényelem kompromisszum nélküli élvezéséhez.

Nem kötelező, de ajánlott kiegészítők a perforált szerelővas, szerelőkapocs, hátsó összekötő, vészkioldó. Ezek az ezközök megkönnyíthetik a beszerelést, vagy éppen nélkülözhetetlenek, ezért ajánljuk a választáskor.

Fontos tudni, hogy a színes kapuk esetében 4500 mm. felett kötelező elem a merevítő borda, amely a garázskapu belső felén helyezkedik el. Azt gátolja meg, hogy az erős napsugárzás a garázskapu paneljét erősen meghajlítsa.

Oldalhúzórugós garázskapu helyigénye
Oldalhúzórugós garázskapu helyigénye
Torziórugós garázskapu helyigénye
Torziórugós garázskapu helyigénye

Beszerelséi videó oldalhúzórugós garázskapuhoz

Beszerelési videó torziórugós garázskapuhoz

A beszerelési videók minden opcionális elemet tartalmaznak. Garázskapu rendeléskor Önnek ezeket külön kell kiválasztani, ha megszeretné vásárolni!